Lappeenranta soi -kaupunkifestivaali perutaan kesältä 2020

Lappeenrannan Kansalaistorille elokuun alkuun väliin suunniteltu uusi kaupunkifestivaali Lappeenranta soi perutaan kesältä 2020 koronavirustilanteen takia. Festivaaliliput voi 31.8. 2020 mennessä palauttaa tai vaihtaa johonkin toiseen tapahtumaan. Palautus- ja vaihtokäytännöt vaihtelevat hieman ostopaikan mukaan, tarkemmat ohjeet löytyvät alta. Kesän 2021 Lappeenranta soi -festivaalista tiedotetaan myöhemmin.

Toimintaohjeet Lippu.fi:stä ostettujen lippujen suhteen:

Liput voi 31.8.2020 mennessä vaihtaa johonkin toiseen RH Entertainment Oy:n järjestämään tapahtumaan tai RH Entertainment Oy:n lahjakorttiin, jolla voi myöhemmin ostaa liput haluamaansa RH Entertainment Oy:n järjestämään tapahtumaan. Listaus tapahtumista löytyy www.lippu.fi/rh-lahjakorttivaihto. Ota yhteys asiakaspalvelu@lippu.fi tai soita numeroon 0600 900 900 (2€/alkava min. + pvm); tarvitsemme yhteystietosi sekä lippujen viivakoodinumerot tai muun yksilöivän tiedon kuten tilausnumeron. Mikäli em. vaihtoehdot eivät sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 31.8.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautus

Toimintaohjeet Ticketmasterista ostettujen lippujen suhteen:

Lipun voi vaihtaa RH Entertainmentin sähköiseen lahjakorttiin. Lahjakortilla voit ostaa liput RH Entertainmentin tapahtumiin Ticketmasterin verkkokaupassa www.ticketmaster.fi/rh-entertainment. Lahjakortti on voimassa 12kk aktivointipäivämäärästä. Lippu on mahdollista myös palauttaa, jolloin lipun hinta palautetaan. Asiakasta pyydetään täyttämään tämä lomake 31.08. mennessä https://1u.fi/8tlYV. Mikäli asiakas valitsee lahjakortin, kirjoitetaan tilinumero- ja IBAN- kenttiin viiva ja lopussa olevaan Kysymys -kenttään kirjoitetaaan teksti: Sähköinen lahjakortti.

Järjestäjä: RH Entertainment Oy, marko@prodisco.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion Oy
Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com
+ 358 40 846 0116
www.facebook.com/liekkipromotion